SUZUKI HYBRID

Med Suzuki kan du välja bland flera smarta lösningar – från mildhybrid till hybrid och laddhybrid. Oavsett val så får du en komfortabel resa och Suzukis erkända körglädje.

vitara_hybrid.jpg

Elhybrid – Swace

Elmotorn startar din Swace mjukt och tyst och fungerar som enda drivmotor vid lägre hastigheter. Vid högre hastigheter och kraftig acceleration får elmotorn draghjälp av den kraftfulla men extremt bränslesnåla 1,8-liters bensinmotorn med en totaleffekt på 122 hk, samtidigt som hybridbatteriet laddas vid behov.
 

Mildhybrid – Swift, Swift Sport, S-CROSS, Vitara 4x4

Suzukis mildhybridlösning bygger på ett så kallat ISG-system, det består av en integrerad startmotor och generator. Det här systemet assisterar motorn vid acceleration och det laddar bilens batteri under färd.
 

Laddhybrid – ACROSS

En kraftfull elektrisk motor arbetar smidigt, tyst och vridstarkt för komfortabel vardagskörning. När du behöver mer acceleration vid körning i hög hastighet får du hjälp av en bensinmotor, som också gör att du slipper oroa dig på längre resor.
 

Biogas-hybrid

Konvertera din Suzuki till en biogasbil. Biogasbilar är inte bara bra för miljön, de ger även en enastående totalekonomi. I Suzukis biogasbilar finns dessutom bensintanken kvar, vilket ger en betryggande totalräckvidd.

Läs mer om biogas